Un bărbat și-a sedat soția pentru a-și putea abuza fiica vitregă.

Un bărbat de 45 de ani este acuzat că și-ar fi sedat soția pentru a putea întreține relații sexuale cu fiica acesteia, în vârstă de 12 ani.

Individul, susține că ar fi fost vorba de o relație consensuală între el și adolescentă, potrivit dailymail.co.uk. Indentitatea bărbatului nu a fost dezvăluită din motive legale.

Suspectul a pledat vinovat pentru cele 99 de capete de acuzare priving abuzul sexual asupra fiicei sale vitrege.

Acesta nu a fost reprezentat de un avocat în fața Instanței de Judecată din New South Wales. A recunoscut că relația dintre el și minoră a fost una greșită și a cerut iertare.

„Îmi pare rău că am făcut asta”, declarat bărbatul spunând că a lăsat-o pe tânără cu traume pe viață.

„Ceea ce e făcut nu poate fi desfăcut, tot ce pot face acum este să-mi proclam nevinovăția pentru faptele pe care nu le-am comis”, a mai acesta.

Bărbatul mai este acuzat că și-ar fi abuzat și cealaltă fiică vitregă, în vârstă de 11 ani însă a pledat nevinovat. Este anchetat pentru mai multe capete, incluzând administrarea de substanțe toxice pentru a putea comite crima, 22 dintre ele fiind legate de copilă, iar cinci privind relația sa cu soția. Suspectul le-a spus judecătorilor că nu a venit „în calitate de bărbat inocent” și nu a negat că ar fi avut o „relație nepotrivită” cu fiica vitregă cea mare. Mai mult decât atât, a declarat că, între 2009 și 2014, el și fiica soției s-au comportat „ca un cuplu căsătorit”.

loading...

Acesta a negat că le-ar fi sedat pe soție și fiica ei, și a declarat că juriul va fi „uimit” de informațiile pe care autoritățile le vor descoperi în urma investigației.

Mama fetei a descoperit carduri de memorie în căptușeala unei jachete a bărbatului. Acestea conțineau 78 de videoclipuri și 778 de imagini în care se vedea cum o abuza sexual pe fiica ei. Copila părea să fie adormită într-unele dintre înregistrări.

Procesul este încă în desfășurare. Sursă articol: Portalul de informații click.ro