Video incredibil! În fiecare zi se joacă împreună cu fiica sa într-o groapă. Motivul e unul sfâșietor.

Își pregătește fiica pentru moarte!

O imagine cu un tată și fiica lui stând întinși într-o groapă a făcut înconjurul Internetului. Bărbatul face acest lucru deoarece fetița este pe moarte.

Tatăl lui Zhang Xin Lei, în vârstă de 2 ani, a făcut acest gest în mod intenționat, dintr-un motiv dureros. Zhang Liyong a săpat o groapă în momentul în care a realizat că nu își mai permite să spere.

Copila a fost diagnosticată cu o boală de sânge când avea numai două luni. Tatăl și familia sa care locuiesc în China, au plătit până în prezent aproape 14.000 de euro pe tratamentele medicale, însă acum au ajuns la fundul sacului, potrivit mirror.co.uk.

Pentru că nu mai au bani, iar medicii i-au dat puține șanse, părinții au luat dureroasa decizie de a se pregăti pentru sfârșit. Aceștia au hotărât că singura opțiune pe care o mai are este să o pregătească pe micuță pentru moarte.

„Asta a fost singura idee care mi-a venit, să o aduc să se joace în acest loc. Aici se va odihni în pace. Tot ce pot face este să o acompaniez în fiecare zi”, a declarat bărbatul.

În timp ce Liyong și fiica lui stau în groapă, mama micuței, Deng Min, care este gravidă, îi privește de pe margine, îndurerată.

„Am fost puși la colț. Nu există o altă opțiune”, a declarat mama fetiței, cu lacrimi în ochi.

Zhang Xin Lei a fost diagnosticată cu Thalassaemia, o boală care afectează oxigenul din sânge, și care se controlează prin tratament și transfuzii pentru tot restul vieții. Fără monitorizare și tratament, se poate ajunge la deteriorarea organelor și la moarte. Sursă articol: Portalul de informații click.ro  Sursă video Đọc báo giùm bạn