Veste bună pentru toţi utilizatorii Facebook! Cu opţiunea Find Wi-Fi poţi avea internet gratuit oriunde în lume

Facebook vine cu o veste bună pentru toţi cei care îşi petrec o parte din timpul lor disponibil, conversând pe reţeaua de socializare. Astfel, Facebook anunţă că extinde optiunea Find Wi-Fi, care acum devine disponibilă în întreaga lume.

Optiunea Find Wi-Fi, îi va ajuta pe utilizatori să găsească o reţea disponibilă de Wi-Fi oriunde se vor afla. De reţinut că aceasta este valabilă pentru toţi utilizatorii Android şi iOS din întreaga lume. Este bine de ştiut că până acum, aceasta funcţie putea fi folosită doar de utilizatorii din anumite tări, scriu cei de la yoda.ro citând The Independent.

Cu ajutorul Find Wi-Fi, utilizatorii vor avea la dispoziţie o hartă cu locurile unde pot găsi Wi-Fi gratuit, şi se pare că este o soluţie salvatoare pentru cei care au probleme cu semnalul sau nu vor sa consume prea mult trafic lor de date.

Pe harta pusă la dispoziţie apar însă numai magazinele sau localurile care au anunţat pe pagina lor de Facebook că ofera gratuit acest serviciu. Pe lângă această facilitate, utilizatorii vor găsi detalii despre aceste localuri – programul lor, numele reţelei Wi-Fi şi domeniul de activitate.

Noua opţiune va fi vizibilă în tab-ul More al aplicaţiei, imediat ce va fi facut acest update, anunţă Alex Himel, director în cadrul Facebook.

loading...

Conducerea Facebook le recomandă utilizatorilor să fie totuşi atenţi cănd aleg locul pentru conectarea prin Wi-Fi, pentru că multe locaţii nu au standarde de securitate serioase, iar conexiunea poate fi folosită foarte uşor de hackeri.

Sursă foto. Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul yoda.ro