Ministrul Muncii face CURATENIE la PENSIILE SPECIALE: “120.000 de pensii speciale sunt egale cu 4 milioane de pensii normale”

Lia Olguta Vasilescu este vizibil suparata de faptul ca foarte multi bani se cheltuie pentru plata pensiilor speciale. Din acest motiv, ministrul Muncii doreste ca in toamna sa elaboreze o lege prin care sa poata aduce o echitate in privinta pensiilor speciale si nu mai vrea perpetuarea unor legi care secatuiesc bugetul Romaniei.

Ministrul Muncii vrea sa modifice Legea Pensiilor, de la 1 octombrie. Lia Olguta Vasilescu a cerut date de la Autoritatea de Supraveghere Financiara si analizeaza legislatia nationala si internationala, pentru a elabora o lege unitara a pensiilor.

Exista o inechitate in domeniu, spune Vasilescu.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: “Adunate, aproximativ 120.000 de pensii speciale sunt egale cu 4 milioane de pensii normale.”

De aceste pensii speciale beneficiaza fostii angajati din politie, armata, parchet, instante, dar si 600 de parlamentari.

Sursa articol: portalul de informatii stirileprotv.ro

1 Comment on Ministrul Muncii face CURATENIE la PENSIILE SPECIALE: “120.000 de pensii speciale sunt egale cu 4 milioane de pensii normale”

  1. Si ei trebuie sa is ia dreptul de pensionari dar numai in conformitate cu ,Cotizatia depusa in timpul angajari lor ,NUI corect ca acesti oameni prin lacomia lor ca azi sunt la conducerea tari sa dea peste cap tot sistemul de pensi ,Ca noi ce speram sa mai traim ceva anisori nu ANI sa nu murim de INANITIE ca Africani ,postati in presa care se usuca ca si Pastrama la soare LA varsta noastra avem nevoie de Hrana medicamente si utilitati pe care le platim cu putin OR uni pensionari vor pensi mari ca sa cumpere nepotilor Limuzine si AR trebui sa gandeasca ca NEPOTI lor nus in siguranta cand conduc limuzine de lux sin bani bietilor sarmani care mor de boli,ne tratate din cauza banilor luati cu hapca de bunici lor acum inalti demnitari SA faca ,cadouri din bani acumulati in cont de cand erau angajati bunucuti cu ,contract.

Comments are closed.