ACCIDENT TERIBIL la intrarea în Constanţa. IMPACT VIOLENT între un microbuz şi o maşină, soldat cu 14 VICTIME – VIDEO

În această dimineaţă la ora 04:19, la intrarea în Constanţă s-a produs un teribil accident rutier. Evenimentul a fost anunţat la 112, impactul dintre maşini petrecându-se la interescţia bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu. În accident au fost implicate, un autoturism înmatriculat în Hunedoara și un microbuz care venea de la Piatra Neamț, scriu cei de la observator.tv

Conform celor declarate de pompierii militari, în autoturism se aflau două persoane, soţ şi soţie, iar în microbuz 12 persoane, 10 adulti şi 2 copii.

La faţa locului s-au deplasat de la ISU, o autospecială cu apă şi spumă, o maşină de la descarcerare, o autospecială de la SMURD tip C şi două SMURD tip B. De la SAJ s-au deplasat o ambulanta tip C şi cinci ambulanţe tip B.

În urma evenimentului rutier, toate persoanele implicate au ajuns la spital. Au fost trasportate cu echipajele de ambulanţă, 11 persoane, 3 persoane ajungând cu alte mijloace.

Din toate persoanele implicate în accident, o singură persoană a fost rănită mai grav, aceasta fiind pasagera din dreapta a autoturismului.

loading...

Sursă VIDEO: ZIUA de Constanta