Caz ULUITOR! Un tanar din Arad a cerut instantei sa-i oblige vecina sa devina amanta lui, ca oricum ea se culca cu toti …

Mare este Gradina Lui Dumnezeu! Cazul prezentat de curand in instanta este unul de-a dreptul uluitor. Nu de foarte mult timp, un barbat din judetul Arad a cerut instantei de judecata sa emita o sentinta, prin care sa-i oblige vecina sa fie amanta lui. Oricat ar parea de absurda situatia, odata ce plangerea a fost depusa, cazul a fost tratat cu seriozitate de magistrati, scriu cei de la portalul stirileprotv.ro

Barbatul se numeste T.G., si a depus la Judecatoria Lipova o plangere in care spune ca este “torturat” de o vecina de 23 de ani, A.P.F., care “intretine relatii intime cu toti”, insa pe el in refuza intotdeauna. Supararea tanarului vine si din cauza faptului ca, tanara in cauza il provoaca sistematic.

Deoarece tanarul nu a reusit sub nicio forma sa o convinga sa se culce cu el, a vrut ca instanta sa faca acest lucru si a incercat sa obtina o sentinta judecatoreasca care sa o oblige pe femeie sa-i cedeze, cerere inedita si pentru judecatori.

In plangere, T.G. descrie cu lux de amanunte ce l-a determinat sa ajunga la judecata. Potrivit just.ro, cu doua saptamani inainte de a depune reclamatia, intr-o dupa amiaza de duminica, el era in vizita la vecina si se uita la televizor, cand ea i-a aparut in fata foarte decoltata, cu pantaloni scurti, ca sa “se vada tot”.

“Se pensa in oglinda, se ruja si ii vorbea provocator reclamantului asezandu-se in fata acestuia, uzand de expresii pornografice”, se spune in sentinta.

loading...

Reclamantul a atins-o dandu-i de inteles ce vrea, insa ea l-a refuzat, dar in schimb “si-a chemat un amant de 17 ani”, iar pe el l-a dat afara. Barbatul spune ca este “torturat” de atitudinea vecinei sale, care “se culca cu toti, numai cu el nu”.

Judecatoria Lipova a explicat printre altele ca: “Numai vointa libera, reciproc asumata de doi oameni, fara concursul legii si sub auspiciile moralitatii, pot crea o convietuire intima in afara casatoriei.”

In alta ordine de idei, barbatul va trebui sa accepte situatia in care se afla sau sa aplice alte metode pentru a o cuceri pe vecina.

Cititi continuarea si mai multe informatii interesante pe portalul stirileprotv.ro