VIDEO! Un bărbat din Dâmboviţa a fost arestat, pentru că timp de un an şi-a violat fetița de 14 ani

Bărbat arestat după ce şi-a violat timp de un an fiica.

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa, a fost arestat sub acuzaţia de viol, pentru că timp de un an, a abuzat-o sexual pe fiica sa în vârstă de 14 ani.

Oroarea a ieșit la iveală după ce mama fetei l-a surprins pe bărbat în timp ce abuza de copilă.

Femeia l-a denunțat pe bărbat pentru abuzurile comise și a fost arestat preventiv. Acesta și-a recunoscut cu nonșalanță fapta, însă spune că îi pare rău și a dat vina pe băutură.

Vecinii bărbatului sunt șocați, nu le venea să creadă că bărbatul în vârstă de 53 de ani, angajat în construcții, ar putea fi capabil de așa ceva. Individul are două fete, însă cea mare este acum la casă ei. Locuia cu soția și cu față cea mică. Anchetatorii au aflat că abuzurile ar fi început în luna noiembrie a anului trecut.

Reporter: Ce s-a întâmplat?
Suspect: Cu fiica…
Reporter: Cum s-a ajuns la această relație?
Suspect: Nu știu ce m-a făcut…
Reporter: Erați băut?
Suspect: Da.
Reporter: Fata v-a spus să o lăsați în pace?
Suspect: Da…
Reporter: Unde se petrecea totul?
Suspect: În casă. Soția dvs unde era?
Suspect: La serviciu, dormea….

Victima are nevoie de consiliere psihologică, iar tatăl ei a ajuns pe mână anchetatorilor.

loading...

“Foarte rușinos, e ceva rușinos din partea lui! Doamne ferește, dacă mai dura mult, mai făcea și copil, era mai dureros, mai păcătos”, spune un vecin.

Individul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, însă judecătorii au hotărât să îi dea mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

El și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru viol. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 10 ani de închisoare. Sursă articol: Portalul de informații stirileprotv.ro Sursă video: STIRILE MDITV