5 motive pentru care este bine să ai un DJ la botezul copilului tău

Daca pentru petrecerile celor mici te poti lipsi de un DJ, botezul sau petrecerile mai mari au nevoie de prezenta unui specialist in acest domeniu. Sunt nenumarate motivele pentru care un DJ este indispensabil in cazul unor petreceri precum botezul sau majoratul. Iata mai jos cateva dintre aceste motive, de care trebuie sa tii cont in organizarea unei petreceri cu mai multi invitati.

  1. Un DJ profesionist stie ce muzica sa aleaga

E bine sa optezi pentru un DJ profesionist, deoarece acesta are experienta in petreceri de botez si petreceri de copii si stie sa aleaga atat genurile, cat si piesele cele mai potrivite momentului. Nu vrei sa te trezesti la botezul copilului tau dansand pe „Ia-ti, mireasa, ziua buna”, nu-i asa?

  1. Are tot necesarul pentru sonorizare

In functie de numarul de persoane si dimensiunile locatiei, un DJ profesionist iti va pune la dispozitie sonorizarea potrivita si se va asigura ca totul este in regula in aceasta privinta.

  1. Te scuteste de stresul organizarii evenimentului

Te-ai putea gandi ca un calculator si un prieten bun te pot ajuta cu muzica de la eveniment. Aceasta poate fi o varianta de luat in calcul doar daca petrecerea inseamna prezenta catorva persoane la tine acasa. Daca optezi pentru o petrecere la restaurant, e nevoie de un DJ. Astfel, atat tu, cat si prietenul tau va veti putea relaxa ca muzica e pe maini bune si voi va veti putea distra la evenimentul tau.

  1. E mai ieftin decat o formatie

Daca te gandesti la o formatie, afla ca tarifele pentru aceasta pot fi si de cateva zeci de ori mai mari decat tariful unui DJ. In plus, vei avea nevoie de mai mult spatiu pentru acestia si toata noaptea vei auzi o singura voce. Atunci cand optezi pentru un DJ, poti asculta piesele in varianta lor originala, cea pe care o stii si care ti-a placut de la inceput.

loading...
  1. Pregateste lista in functie de preferintele tale muzicale

Nu oricine este fan al muzicii vechi, de petrecere sau populara. Exista o serie larga de genuri muzicale pe care nu le gusta oricine. Tocmai de aceea, o discutie prealabila cu un DJ va va ajuta sa stabiliti ce fel de muzica va fi la petrecerea ta. Iar un DJ profesionist se va adapta usor oricarui gen muzical si va detine o mare varieta de piese din genurile pentru care vei opta.

Sursa FOTO. Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul Woman2Woman.ro