NESIMŢIRE! Statul ROMÂN le-a făcut MEDICILOR salarii de 130 de milioane pe LUNĂ! Cu toate acestea, un medic cardiolog din Iaşi a fost reţinut, fiind acuzat de luare de mită

Actul medical din România este si acum condiţionat de MITĂ! Nu este greu de demostrat, zilnic “săracii de medici” cer BANI oamenilor care trăiesc cu 10-15 milioane de lei pe lună, pentru a-şi exercita slujba. De ce NU sunt TOŢI în PUŞCĂRIE?, cam asta ar fi întrebarea care ne macină.

Ca orice OM înterg la minte, pot spune că la 130 milioane de lei vechi, nu mai ceri NENE MITĂ… Cu toate acestea, dacă mâine un astfel de “medic” ar avea UN MILIARD de lei salariu’, oamenii tot şi-ar da duhul prin spitale dacă nu dai şi MITĂ, RUŞINE Domnilor!

Medicul Eugen Bitere de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi a fost reţinut, vineri, de procurori pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi luat mită de la şase pacienţi şi ar fi condiţionat actul medical, urmând a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, scriu cei de la observator.tv

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore a lui Eugen Bitere, medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi, el fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile.

loading...

În cursul zilei de marţi, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Iaşi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, au efectuat trei percheziţii, una la cabinetul medicului din spital şi alte două la locuinţe deţinute de acesta.

Potrivit procurorilor, “există probe certe” că, în zilele de 10 şi 11 iulie, medicul a pretins şi primit cu titlu de mită, de la un număr de şase persoane, diferite sume de bani pentru condiţionarea actului medical.

Ca urmare a percheziţiilor efectuate, au fost identificate sumele de 23.500 euro,1.250 dolari SUA, peste 3.500 de lei şi numeroase obiecte de artă cu certificate de autenticitate.

Procurorii continuă cercetările în acest caz.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv