Doi poliţiști au devenit eroi după ce au salvat un bărbat care a stat 45 de minute cu INIMA OPRITĂ

John Ogburn din Statele Unite poate spune că s-a născut a doua oară. Acesta lua masa într-un restaurnat, în clipa în care a intrat în stop cardiac. La doar câteva secunde de la primul apel de urgenţă, doi poliţişti au ajuns la faţa locului şi au început manevrele de resucitare, scriu cei de la observator.tv

Cei doi au reuşit să îi ofere primul ajutor până la sosirea ambulanţei. Eroii, sunt acum de părere că sincronizarea lor nu a fost o pură coincidenţă. Spre uimirea doctorilor care nu îi dădeau şanse de supravieţuire, bărbatului i-a început inima să-i bată din nou.

“Întâmplător, fusesem trimis pentru un al doilea accident în aceeaşi parcare din Cotwswold.”, povestește unul dintre agenți, Nikolina Bajic.

Poliţista se afla chiar în apropiere de parcarea restaurantului, în clipa în care a primit telefonul de urgenţă. La locul incidentului se afla deja colegul ei Guiler, care începuse manevrele de resuscitare.

loading...

Cu toate că a fost chemată de urgenţă ambulanţa, până la sosirea acesteia, cei doi poliţişti împreună cu o asistentă au încercat să îl salveze pe tânărul căruia îi stătuse inima de ceva vreme.

Cei doi poliţişti eroi cred cu tărie că sincronizarea lor de a se afla în apropierea restaurnatului fix la acel moment, nu este o simplă întâmplare ci este mâna destinului.

John Ogburn nu avea probleme cu inima, acesta ţinea o dietă sănătoasă şi făcea sport în fiecare zi. Chiar şi aşa doctorii nu îşi pot explica cum bărbatul a supravieţuit după ce a avut inima oprită timp de 45 de minute.

Urmăriţi video AICI! Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv