INCREDIBIL! O fetiță de nouă ani a murit după ce părinții au înfometat-o și însetat-o timp de un an.

O copilă de nouă ani a fost omorâtă prin înfometare de către părinții și bunica ei. Cei trei monștri au fost fost arestați și închiși pentru crimă.

Tatăl fetiței Tiffany Stone, pe nume Kevin Lehano în vârstă de 49 de ani, mama și bunica micuței, în vârstă de 59 de ani, au fost arestați de poliția din Hawaii, pe data de 14 iulie. Cei trei au fost condamnați pentru crimă, mai exact pentru moartea fiicei și nepoatei din data de 28 iunie 2016.

Procesul a scos la iveală faptul că părinții și bunica au refuzat să-i de apă, mâncare și tratament medical micuței cu mai bine de un an înaintea moartei acesteia. Polițiștii au putut să identifice fetița doar după inițialelel S.A.L. Părinții copilei nu se simt vinovați pentru moartea propriului lor copil.

”Este un caz de o cruzime ce nu poate fi descrisă de nimeni”, a declarat procurorul Rick Damerville, potrivit People.

Toți trei au încercat să își spună punctul de vedere despre situația în care și-au pus copilul timp de un an, dar judecătorul a hotărât, după aproape 1 an de judecată, că sunt vinovați.

Pe data de 28 iunie 2016, polițiștii și pompierii au fost anuntați că o fetiță este inconștientă pe podeaua din apartamentul familiei.

loading...

”Autorutățile au sesizat faptul că micuța suferea de malnutriție atunci când au văzut-o întinsă pe podea”, a continuat procurorul.

Copila a fost transportată de urgență la un centru medical unde a murit câteva ore mai târziu. Potrivit Hawaii News Now, Protecția Copilului a avut mai multe contacte cu familia, încă de când fetița era în primii ani ai vieții.

Potrivit autorităților, bunica deținea custodia legală a fetei, în timp ce părinții locuiau într-un apartament din același complex. Aceștia au declarat că ultima dată când au văzut-o pe aceasta în viața a fost în anul 2015, însă nici atunci nu arăta ca un copil fericit ce-și trăiește din plin copilăria. Sursă articol: Portalul de informații click.ro