Localnicii unei comune din Alba sunt TERORIZAŢI de o adevărată invazie a așa-numiților șerpi de apă, din apropierea gospodăriilor.

De ceva vreme, autorităţile comunei Pianu din judeţul Alba, prin vocea primarului Marin Petruse, caută ajutor într-o firmă specializată în combaterea reptilelor, scriu cei de la a1.ro

”Ceea ce se întâmplă la ora actuală pe raza comunei este oarecum o situație fără precedent. Fără îndoială că există reptile în toate zonele din țară, și la noi au fost și în alți ani, însă anul acesta numărul este mult mai mare. Practic, ne confruntăm cu o mică invazie a acestora. Din câte știu, nu au fost persoane care să fi suferit vătămări din partea acestor reptile, însă prezența lor este oarecum deranjantă și atunci am făcut apel pentru firme specializate care să vină să ne ajute să le îndepărtăm din raza satului”, a declarat, joi, primarul comunei Pianu, Marin Petruse.

Localnicii susțin că mai ales copiii se sperie de prezența acestor șerpi, care ajung și la doi metri. Pianu este o comună situată în sud-vestul județului Alba și se compune din cinci sate.

Sursă foto. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro

loading...