O bătrână a fost “săltată” de polițiști de pe o stradă din Cluj-Napoca pentru că vindea flori.

O bătrână care vindea flori, ridicată de polițiști de pe o stradă din centrul orașului Cluj-Napoca i-a înfuriat pe internauți.

Imaginile cu bătrânica care a fost ridicată de patru agenți de la Poliția Locală au ajuns virale, internauții fiind indignați de fapta agenților. Potrivit martorilor, imaginea ar fi fost surprinsă în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde, pe colț cu strada Memorandumului, femeia stătea la umbră și încerca să vândă buchețele de flori trecătorilor.

„Boc combate toate pericolele ce pasc orașul de cinci stele, sărăcia, evaziunea fiscală încorporată în florărese”, este comentariul care însoțește poza.

Comentariile clujenilor nu au fost mai prejos, autoritățile locale fiind ținta ironiilor.

„Doamna vinde flori pentru a-și permite tratamentul medicamentos lunar și pentru a-și achita chiria”, susține o persoană.

„Autoritățile locale condamnă la și mai multă sărăcie și singurătate bunicuțele care vând pe doi lei câteva flori parfumate din grădina lor. Mi se pare o acțiune plină de cruzime, o dovadă a lipsei de umanitate în numele unui legalism exagerat”, a adăugat alta.

Martorii au mai spus că bătrâna vinde buchete de flori pentru a face un ban, pentru a se ajuta cu banii. Sursă articol: Portalul de informații libertatea.ro

loading...