A fost ARESTAT! Un adolescent a violat un copil de 9 ani, apoi a fugit în Marea Britanie pentru a scăpa de pușcărie

ARESTAT DE POLIȚIȘTI  Un tânăr de 18 ani din localitatea Suplai căutat de poliție a fost prins în Marea Britanie, unde locuia și muncea. Acesta a fost condamnat la internarea într-un centru educativ pentru doi ani și jumătate, după ce a abuzat sexual un copil de 9 ani. La începutul anului 2016, un copil de 9 ani a fost agresat sexual chiar în localitatea în care locuiește, la câteva sute de metri de casa sa. Totul s-a petrecut într-o mașină veche, abandonată pe o uliță din satul Suplai, într-o zonă în care locuiesc în principal cetățeni de etnie romă, scriu cei de la actualmm.ro citând ediţia online a publicaţiei Bistrițeanul.ro.

Un adolescent de 17 ani (care între timp a devenit major) l-a obligat pe copil să îi facă sex oral și să-l masturbeze pe fratele său de 13 ani, care lua parte la întreaga scenă, alături de alți doi copii din localitate. Poliția a fost alertată de către un bărbat din zonă, care a trecut pe lângă mașină, a văzut întreaga scenă și a dat alarma.  Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

În prima instanță, Judecătoria Năsăud a fost deosebit de blândă cu Florin S., achitându-l și dispunând o perioadă de supraveghere de 6 luni, precum și obligativitatea de a frecventa școala. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI. Scandalizați de această decizie, procurorii au atacat decizia, dosarul ajungând la Curtea de Apel Cluj, care a desființat-o. Judecătorii Curții de Apel Cluj au hotărât la finalul lunii aprilie ca adolescentul să fie internat într-un centru de detenție pe o durată de doi ani și jumătate, conform sursei citate.

Culmea, deși a scăpat ieftin după ce a nenorocit pe viață un copil, adolescentul a plecat în Marea Britanie. Autoritățile române au emis un mandat european de arestare, adolescentul fiind identificat de curând de către polițiștii englezi. Potrivit Yorkshire Evening Post, Florin S. a fost arestat luni seara în orășelul Batley. Acesta muncea și locuia în zona orașului Dewsbury, situat în comitatul West Yorkshire. Adolescentul a fost prezentat marți magistraților Judecătoriei Wesminster din Londra.

Polițiștii englezi au apelat la populație pentru a-l localiza pe adolescent. Anunțul a fost făcut vineri, iar luni, după doar trei zile, Florin S. a fost identificat cu ajutorul populației din zonă care a oferit informații oamenilor legii. Se pare că acesta a plecat în Marea Britanie înainte ca cele două instanțe să se pronunțe în cazul său. Dovadă stau fotografiile postate de tânăr pe pagina sa de Facebook.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul actualmm.ro

loading...