Un traficant de droguri a sunat la poliție să anunțe că i s-a furat cocaina.

Un traficant de droguri din Florida a sunat la poliție pentru a sesiza că i s-a furat cocaina din mașină, dar și o anumită sumă de bani.

Polițiștii care s-au ocupat de caz au găsit cocaină tot în mașina sa, împreună cu mai multe ustensile pentru fumat, iar bărbatul a fost arestat pentru posesie și vânzare de droguri.

Potrivit agenților, bărbatul a precizat că este traficant de droguri și a sunat pentru a sesiza că din mașină i-a fost furată o cantitate de cocaină, relatează fox6now.com.

“Blackmon i-a spus polițistului care a răspuns apelului că cineva i-a spart mașina când era parcată pe Ed Street, la n. 400, și i-a furat 50.000 de dolari și un sfert de uncie, echivalentul a 28 de grame, de cocaină dintr-un compartiment”, a precizat poliția din Florida pe pagina de Facebook a secției.

Polițiștii au găsit drogurile declarate furate pe bordul mașinii celui care sunase la poliție. Aceștia l-au reținut pe bărbat și a fost fost identificat la scurt timp în persoana lui David Blackmon, în vârstă de 32 de ani.

“Ajutorul de șerif a găsit cocaina în același loc. De asemenea, el a găsit o pipă pentru crack, o formă de cocaină care poate fi fumată, pe jos și o cantitate de crack lângă cocaină într-o consolă din bord. Banii nu au fost găsiți”, a mai precizat poliția.

David Blackmon a fost arestat și pus sub acuzare pentru posesie de cocaină și posesie de echipamente destinate consumului de droguri. Sursă articol: Portalu de informații click.ro

loading...