VESTE BUNĂ! Toţi MUNCITORII români plecaţi la muncă în străinătate, se vor ÎNTOARCE în România!

Vestea cea MARE vine de la ŞEFII Uniunii Europene şi nu este o GLUMĂ! Majoritatea românilor care au luat calea străinătăţii, mergând la muncă se vor întoarce în România! Ar fi lucru extraordinar pentru români! Comisia Europeană doreşte cu ardoare introducerea salariului minim la nivelul Uniunii Europene pentru toate ţările, scriu cei de la permisb.ro citând hotnews.ro

Se doreşte introducerea unui salariu minim pentru angajaţi şi a unei indemnizaţii minime de somaj la nivelul tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, afirmă Jean-Claude Juncker, preşdintele Executivului UE. “Există în Europa un prag al demnităţii care trebuie respectat. Acest venit minim nu trebuie să fie acelaşi în toate ţările noastre. Ar fi aberant să revendici aşa ceva”, a recunoscut el, dar …

Cu toate acestea, “să avem în toate legislaţiile naţionale un salariu social minim şi un venit minim garantat îmi pare a fi complementul dimensiunii sociale a Europei”, a subliniat Jean-Claude Juncker. “Ar trebui să avem un salariu minim la nivelul tuturor statelor membre ale Uniunii Europene”, a declarat Jean-Claude Juncker, citat de site-ul Challenges.fr.

De asemenea, Juncker s-a declarat favorabil introducerii unei indemnizaţii minime de şomaj la nivelul Uniunii Europene. Preşedintele Comisiei Europene a făcut aceste declaraţii la Bruxelles, în cadrul unei conferinţe pe tema drepturilor sociale europene.

Salariul minim, care există de multă vreme în Franţa, a fost generalizat în Germania abia la 1 ianuarie 2015. Prima economie a zonei euro dispunea până în acel moment de salarii minime, negociate în acordurile pe ramură, care nu acopereau neaparat toate meseriile. Aşadar, realizarea acestui deziderat va fi un mare câştig pentru toţi cei care fac parte din Uniunea Europeană.

loading...

Sursă foto. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul permisb.ro