DENISA RĂDUCU a MURIT! Florin Salam: “Dumnezeu te-a vrut lângă el, suflet frumos!”

După ce, acum mai bine de o lună, medicii au anunțat că, dacă nu se întâmplă vreo minune, iar cancerul continuă să facă ravagii în trupul și așa slăbit al Denisei, lupta ei se va sfârși mult prea devreme, familia vedetei începuse să se pregătească pentru tot ce poate fi mai rău.

Duminică dimineaţă vestea că Denisa a murit a zguduit întreaga lume a maneliştilor, dar și a milioanelor de fani. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, suferea de ciroză, iar familia ei a făcut eforturi supraomenești pentru a o face bine: internări în spital, angajarea unui psiholog personal, al unui bioenergoterapeut, ba chiar și o potențială vizită la o clinică din Cuba, scriu cei de la a1.ro

Decesul vedetei a avut loc în urmă cu câteva ore, în jurul orei 8 dimineața, scriu jurnaliștii de la Spy News.

Fanii sunt încremeniți de durere după moartea artistei. „Doamne, de ce i-ai luat viața acestei cântărețe așa de repede?”, „Dumnezeu să o odihnească în împărăţia îngerilor. Acum, frumoasa Denisa vei mîngâia cu glasul tău minunat toţi îngerii care te vor primi în grădina raiului oferindu-ţi cele mai frumoase flori! Zboară, fetiţă nevinovată, cu aripioarele tale frânte prea devreme în înaltul cerului şi veghează asupra părinţilor rămaşi îndureraţi pe vecie. Condoleanţe familiei”, „ Nu am cuvinte….păcat de frumusețea și tinerețea ei…. Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște!!!”, sunt numai câteva dintre mesajele transmise de faniii cântăreței.

Florin Salam este în stare de şoc. La fel ca toţi cei care au aflat de moartea Denisei Răducu, manelistul a postat un mesaj sfâşietor.

loading...

Florin Salam este îndurerat, însă şi-a găsit puterea pentru a crie câteva cuvinte.

“Dumnezeu să te ierte om frumos şi suflet bun, ai fost un om minunat, cu inima mare, o artistă desăvârşită, un talent unicat. Păcat că totul s-a întâmplat aşa brusc, dar probabil Dumnezeu te-a vrut lângă el. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos!”, a scris Florin Salam.

Mii de oameni au reacţionat apoi, scriind şi ei mesaje de condolenţe pentru familia tinerei artiste.

Deocamdată, pe pagina oficială a artistei nu a apărut nicio notificare oficială, iar fanii care încă nu au aflat vestea cumplită continuă să îi ureze sănătate. Facebook Denisa Răducu!