O profesoara romanca de 36 de ani din Londra a fost lovita cu ciocanul in cap pana a decedat

Totul s-a intamplat in urma cu o saptamana, la ora 7:00 dimineata, intr-un cartier din sudul Londrei, cand un echipaj de politie a ajuns la casa profesoarei romance Florina Pastina, de 36 de ani, pentru a face cercetari. Politistii au descoperit in casa profesoarei un incident extrem de sangeros fiindu-le greu sa creada ce se petrecuse acolo, profesoara fiind in stare critica si inca doua persoane ranite.

Din pacate, Florina Pastina a murit cateva zile mai tarziu, in spital. Celelalte doua persoane ranite au ajuns in spital, una dintre ele, un barbat de 34 de ani, fiind si suspectul in acest caz. Luni seara, barbatul a fost externat si dus in arest, fiind acuzat ca a ucis-o cu mai multe lovituri de ciocan pe profesoara romanca, scriu cei de la stirileprotv.ro citand editia croydonguardian.co.uk.

Circumstantele producerii acestei tragedii sunt inca invaluite in mister. Politia nu a facut public niciun alt nume, doar al persoanei decedate. De asemenea, a facut nenumarate apeluri catre vecini sau prieteni sa ofere detalii suplimentare, in cazul in care detin vreo informatie cu privire la incident.

Anchetatorii au spus doar ca, din cate se pare, toate persoanele implicate in incidentul sangeros se cunosteau intre ele. Intre timp, rudele, prietenii si parintii elevilor Florinei deplang moartea ei. Romanca era apreciata la locul de munca si cartierul in care locuia.

Cititi mai multe informatii interesante pe portalul stirileprotv.ro

loading...