Trei români AU DECEDAT, iar alţi şase au fost GRAV RĂNIŢI într-un ACCIDENT în Ungaria. VIDEO!

În această dimineaţă, în urma unui accident produs pe o autostradă din Ungaria, trei români au decedat şi alţi şase au fost răniţi. Victimele teribilului accident au fost transportate şi internate la spitale din proximitate, precizează MAE într-un comunicat.

Consulatul General al României la Gyula are în atenţie accidentul produs în dimineaţa zilei de marţi şi a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare.

Conform celor de la observator.tv, toate cele nouă victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România. Până în prezent, circumstanţele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate.

De asemenea, o echipă mobilă împreună cu şeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgenţă la locul accidentului şi la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar.

Conform declaraţiilor date de cei de la Consulatul General al României la Gyula, aceştia monitorizează cu prioritate cazul şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.

loading...

Contactat de cei de la observator.tv, Raed Arafat a declarat că accidentul s-a produs în cursul dimineţii şi că persoanele rănite vor fi aduse, cel mai probabil mâine în România.

“Depinde de ce vor decide colegii din Debreten. Dacă ei consideră că nu sunt transportabili, atunci se va respecta acestă decizie”, a spus secretarul de stat în MAI.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv