… de la Grigore Cartianu către angajatii de la ANTENA: El a facut doar pe mortul, ca sa scape de puscarie. Varanul se relaxeaza prin Mamaia! Se plimba, se bronzeaza, conduce masina.

Dupa ce a vazut imaginile cu Voiculescu la Mamaia, jurnalistul Grigore Cartianu are un mesaj pentru angajatii de la Antena 3, scriu cei de la m.stireazilei.com

„Stati linistiti, slugoilor, Varanul nu moare, Varanul se relaxeaza prin Mamaia! Se plimba, se bronzeaza, conduce masina. El a facut doar pe mortul, ca sa scape de puscarie. Apropo: daca ultimele trei zile de „arest” le-a petrecut la spital, de ce nu a ramas in spital si in primele trei zile de libertate? Pentru ca, de fapt, nu era atat de bolnav pe cat se vaicarea?

Unde e ocluzia intestinala? Unde e preinfarctul de la mat? De ce nu se opereaza urgent, cum zicea? Daca i se rupe matu’ in frumusete de limuzina, pe la Medgidia? A, scuze, am uitat: i-a dat Oprescu (alt escroc!) „un cocteil de NoSpa” inainte de a-l trimite la recreere…

loading...

Nu moartea i-a dat tarcoale Varanului, ci vechea lui inclinatie spre inselatorie. Escrocul Felix ar fi in stare sa-si minta si viata, si moartea”, a scris Cartianu pe Facebook.

Cititi mai multe informatii pe portalul m.stireazilei.com