O bunicuță de 79 ani a fost prinsă conducând cu viteza de 238 km/h.

O bunicuță de 79 ani i-a lăsat mască pe poliţişti, după ce a fost prinsă de radar în timp ce conducea un Porsche Boxter GTS, cu viteza de 238 km/h.

Femeia a apărut în faţa instanţei din Namur, Belgia, pentru a confirmat acuzația. Judecătorii  au întrebat-o dacă ea conducea maşina în aceea noapte, iar bătrâna şi-a recunoscut fapta şi a avut o explicaţie inedită.

Ea le-a spus magistraţilor că a urcat la volan pentru că nu putea să adoarmă şi avea nevoie să-şi „golească mintea”, scrie Fox News.

Septuagenara a adăugat că nu și-a dat seama de viteza cu care pe autostradă. Modelul Porsche Boxter GTS are 330 de cai-putere și este capabil să atingă viteza de 100 de kilometri pe oră în doar cinci secunde.

Deoarece femeia nu figura în bazele de date ale Poliției belgiene, șoferița septuagenară s-a ales cu o amendă de 4.000 de euro şi cu permisul suspendat pe trei luni.

loading...

Presa națională consideră că a primit o pedeapsă indulgentă, în raport cu gravitatea infracțiunii. Sursă articol: Portlul de informații romaniatv.net