Caz INCREDIBIL! O tanara britanica de 15 ani a fost violata de 2 ori in aceeasi noapte, in Birmingham.

Politia din Birmingham se confrunta cu un caz atipic de viol, dupa ce o tanara de doar 15 ani a reclamat ca a fost victima a doua violuri la un interval scurt de timp. Totul s-a petrecut in momentul cand fata de 15 ani se plimba in seara de marti cu o prietena, in apropierea stadionului Aston Villa, scriu cei de la stirileprotv.ro

Dupa ce fetele s-au despartit, un agresor a prins-o si a violat-o. Din declaratia fetei rezulta faptul ca, aceasta a scapat din ghearele agresorului la un moment dat si a cerut ajutorul oprind o masina care trecea in acel moment pe acolo. Ineditul abia acum se intampla, deoarece soferul masinii care a oprit sa-i acorde ajutor, a violat-o si el.

Agentii de politie au acum o misiune grea si incearca sa-i identifice pe cei doi violatori, ambii fiind de origine asiatica, potrivit victimei. “A fost un cosmar pentru aceasta tanara”, spune inspectorul-sef Tony Fitzpatrick, “examinam acum toate inregistrarile de pe camerele de supraveghere si cautam potentiali martori”.

Sursa foto. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul stirileprotv.ro

loading...