O profesoara din Anglia, beata fiind, a intretinut relatii sexuale cu un elev, in toaleta unui avion.

Relatiile interzise sunt la ordinea zilei si tin prima pagina a tuturor tabloidelor din lumea intreaga. Cu toate ca era profesoara de fizica, aceasta a baut mai mult decat trebuia si i-a facut ochi dulci unui elev, pe care l-a invitat in toaleta avionului sa intretina relatii intime cu ea, scriu cei de la stirileprotv.ro

Profesoara se numeste Eleanor Wilson, are varsta de 28 de ani si preda fizica la o scoala din Bristol, Anglia. Nabadaioasa profesoara a intretinut relatii sexuale, fiind bauta, cu elevul respectiv in toaleta avionului cu care se intorceau dintr-o excursie, conform Metro.

Nu dupa foarte mult timp, relatia dintre cei doi a iesit la iveala atunci cand un alt elev a amenintat-o ca va dezvalui aceasta informatie intregii scoli, daca nu va intretine relatii sexuale si cu acesta.

Ea a fost gasita vinovata de faptul ca a avut o conduinta inacceptabila din punct de vedere profesional, fiind acuzata ca a incercat sa musamalizeze relatia. Excursia a avut loc in iulie 2015, iar incidentul s-a petrecut in avionul cu care se intorcea in Marea Britanie.

loading...

Conform informatiilor, femeia se afla sub influenta alcoolului si i-a oferit si adolescentului vin din minibarul avionului. Dupa ce au intretinut relatii intime, relatia lor a mai continuat cateva luni, ei comunicand si in afara scolii.

Decizia de sanctionare a profesoarei a venit din partea conducerii inspectoratului scolar, acesteia interzicandui-se sa mai predea, pe o perioada nedeterminata.

Cititi mai multe informatii interesante pe portalul stirileprotv.ro