VIDEO: Sfârșit tragic pentru o femeie după ce un sms destinat amantului a fost trimis din greşeală iubitului.

O femeie din Motru, județul Gorj a avut parte de un sfârșit tragic. A fost ucisă de iubitul ei, un bărbat mai în vârstă decât ea cu 19 ani.

Femeia în vârstă de 34 de ani începuse să corespondeze cu un alt barbat, care muncea în Germania. Duminică, femeia a vrut sa îi trimita un sms, dar din greșeală, l-a trimis tocmai iubitului său, cunoscut ca fiind un bărbat violent. Cei doi au început să se certe, iar individul a omorat-o. Cei doi aveau o relație de 7 ani de zile.

În zori a sunat la 112 și a anunțat că femeia s-a sinucis. Când poliția a ajuns la locuința lor l-au încătușat imediat, dupa ce și-au dat seama că bărbatul mințise. Vecinii au auzit scandalul din apartamentul celor doi, dar de teamă, nu au intervenit.

“Am auzit gălăgie, se auzea cum o lovea. Nu știu cu ce o lovea. Ne era frica de el, era periculos”, a declarat o vecină.

Aceștia au mai spus că nu este pentru prima dată când au loc astfel de certuri. La un moment dat, victima chiar a fost dată afară din apartament, de partener. De fiecare dată însă a revenit la el.

“Au făcut vecinii reclamații într-una… Îi arunca hainele, o scotea dezbracată pe scară”, povesteste alt vecin.

În dimineața zilei de luni, în jurul orei 4.00, bărbatul de 53 de ani s-a decis să sune la 112 și să cheme Poliția. Ceea ce au găsit anchetatorii în apartament i-a îngrozit.

loading...

“Este vorba despre un omor comis asupra concubinei cu o violență extremă. Victima avea pavilionul urechii detașat cât timp încă era în viață. Urmează să elucidăm în mod concret modul în care s-a desfășurat abominabila faptă”, a declarat Daniela Mursoi, procuror criminalist Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut crima. El le-a povestit anchetatorilor tot ce s-a întâmplat și a fost reținut pentru 24 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 25 de ani de închisoare. Sursă articol: Portalul de informații stirileprotv.ro.     Sursă foto   

Sursă video: De Toate Pentru Toti!

https://www.youtube.com/watch?v=5G3aRWv7uTU