O femeie și-a împușcat mortal fiica în vârstă de șase ani pentru a o proteja de extratereștri.

Darla Elizabeth Hise, din statul american Virginia în vârstă de 27 de ani, și-a ucis fiica în vârstă de doar 6 ani pe motiv că o proteja de extratereștri.

Femeia a spus autorităților care au închis-o că a vrut să o trimită în Rai, ca ființele din Spațiu să nu-i mai poată face rău.

Testele au arătat că femeia a luat metanfetamină, amfetamină și marijuana, droguri pe care le consuma zilnic de trei săptămâni.
 ”În declarațiile date detectivului Grimm, acesta a detaliat că ea credea că fiica sa de 6 ani și fiul ei de 3 ani erau în pericol din cauza extratereștrilor, așa că s-a hotărât să o trimită pe copilă în Rai ca să o salveze”, se arată în moțiunea de la tribunal.
Celălat copil femeii, un băiețel de trei ani se pare că ar fi fost martor la crimă. El a fost găsit în casă și plasat în grija altei familii.
Darla a fost acuzată de crimă de gradul întâi, tentativă de omor, folosirea unei arme de foc, posesie de metamfetamina și posesia unei arme de foc în timp ce se afla sub influenta drogurilor. Sursă articol: Portalul de informatii click.ro

loading...