LOVITURĂ DURĂ pentru mulţi ROMÂNI! ADIO metodei de cumulare a pensiei de la stat cu salariul de la stat …

Lovitură dură pentru români! Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a dezvăluit, în exclusivitate în emisiunea “Exces de Putere” de la Antena3, că se gândeşte la măsuri care să-i vizeze pe cei care s-au pensionat, dar care au şi salariu de la stat, scriu cei de la observator.tv

Ministrul Muncii a afirmat că se gândeşte la măsuri pentru blocarea cumulului pensiei cu salariul, pe care îl consideră incorect.

Astfel, spune, ministrul, cei care s-au pensionat să se bucure de pensie, iar dacă îşi mai doresc un job să se reorienteze, eventual, către mediul privat.

“Lucrul acesta va trebu să se încheie: să cumulezi salariul de la stat cu pensia de la stat. Pentru că, este clar, e un principiu incorect. Te-ai pensionat, la revedere! Poţi să te duci în privat, eventual. Cu siguranţă, vom lucra şi la această decizie”, a declarat ministrul Muncii.

Sursă foto. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

5 Comments on LOVITURĂ DURĂ pentru mulţi ROMÂNI! ADIO metodei de cumulare a pensiei de la stat cu salariul de la stat …

  1. Doamne multe ar trebui rezolvate in tara asta!!!

  2. Tinerilor li se cere vechime in munca de 5-6 ani pentru apoape orice loc de munca,in schimb se tin pe post persoane trecute de 65 de ani care nu dau randament.

  3. Corect, tinerilor li se cere vechime in munca de 5-6 ani pentru apoape orice loc de munca,in schimb se tin pe post persoane trecute de 65 de ani care nu dau randament.

  4. Mi se pare o decizie corecta .Sa le dea d-zeu minte macar de acum icolo !

  5. Lia Varcus // 5 august 2017 at 11:20 //

    Corect !

Comments are closed.