Un pescar şi-a pescuit PORTOFELUL PIERDUT în urmă cu 25 de ani. A rămas uimit de ce a găsit în el …

Povestea portofelului pierdut cu 25 de ani în urmă şi pescuit de proprietarul de drept, a apărut pe Internet şi a făcut înconjurul lumii. Hans Eichhorn este un austriac pasionat de pescuit şi este de profesie scriitor. Cu 25 de ani în urmă, aflându-se la o partidă de pescuit şi-a pierdut portofelul în care ţinea lucrurile de valoare şi actele personale, scriu cei de la stirileprotv.ro

Bărbatul obisnuieşte să iasă aproape zilnic pe lac, la pescuit. Dar, nici nu i-a trecut prin cap, când a aruncat undiţa, că se va întoarce la mal cu o captură venită din tinereţe.

Hans Eichhorn, pescar: “Când l-am văzut, m-am gândit imediat că mi se pare cunoscut.”

Avea şi de ce. Îşi “pescuise” portofelul pe care îl pierduse în urmă cu 25 de ani.

Imediat ce a ajuns acasaă, a început să cerceteze neobişnuita “captura”. A scos tot ce a găsit în portofel şi a pus hârtiile la uscat. Spre surprinderea lui, vechile carduri bancare erau aproape intacte, la fel şi banii: cinci sute de şilingi austrieci, adică aproximativ valoarea a 36 de euro din ziua de astăzi.

loading...

Hans Eichhorn, pescar: “Pare sa fie o sumă mare, dar nu valoreaza atât. Trebuie să mă gândesc ce voi face cu banii. Cel mai probabil îi voi păstra ca amintire.”

Pescarul le-a povestit intamplarea prietenilor săi de pe Facebook, şi, aşa, totul a ajuns şi în presă.

Hans Eichhorn, pescar: “E ca şi cum aş face o călătorie iîn timp, într-o perioadă în care nu foloseam încă euro, ci şilingi. Încerc să-mi amintesc cum era pe atunci.”

Acum, scriitorul austriac se gândeşte foarte serios să folosească inedita întamplare ca sursa de inspiraţie pentru viitorul lui roman.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro