BĂTAIE de JOC şi UMILINŢĂ! Fără o MÂNĂ, un român primeşte de la stat o pensie de 39 de lei. Acesta a plecat la cules de struguri în Spania

Nimic nu este corect in viata, atunci cand soarta te loveste din toate partile. Cazul acestui om este deosebit de grav si nimeni nu-l poate ajuta, decat statul roman. In timp ce “unii” si-au asigurat pensii de sute de milioane de lei vechi, altii sunt nevoiti sa traiasca dintr-o pensie de handicap de doar cativa lei, lucru ce este incredibil in zilele noastre.

Mihai Cin a ramas fara un brat dupa un accident de munca, iar acum statul il umileste cu o pensie de 39 de lei: “Ce trebuie sa fac? Sa imi tai si bratul ramas?”

Aradeanul este tata a trei copii si este nevoit sa lupte statul roman pentru drepturile lui. Cu bratul amputat, barbatul este umilit de autoritati, care, conform legii, nu ii pot recunoaste handicapul evident, scriu cei de la stirilekanald.ro

Mihai Cin a decis sa plece din Romania. In tara, nu are cum sa supravietuiasca. Are o familie de intretinut, iar pensia este prea mica.

loading...

Fotograful Ciprian Hord a publicat pe contul sau de Facebook cateva fotografii in care surprinde momentul in care Mihai Cin asteapta sa se urce in autocar si sa plece in Spania.

“Mihai, 46 de ani, pleaca la munca in Spania ca lucrator sezonier la cules de struguri. Si-a pierdut bratul drept acum un an intr-un accident de munca, dupa ce un copac a cazut peste el in padure. Din cauza legislatiei si a birocratiei din Romania, a primit o idemnizatie de invalid de 39 de lei (9 euro) pe luna. Are 3 copii si sotia lui lucreaza cu ziua”, scrie Ciprian Hord, pe Facebook.

Comisia de Evaluare a persoanelor Adulte cu Handicap a decis, in urma cu cateva luni, ca omul nu mai are handicap grav, ci mediu. Statul roman, cel care ar trebui sa il protejeze, nu-i da dreptul decat la o pensie de handicap de 39 de lei. Nici dreptul la un insotitor platit nu are. Din pensia de 39 de lei, Mihai Cin nu poate sa isi plateasca nici macar drumul pe care trebuie sa il faca, periodic, la comisia de evaluare, asa cum e legea. Urmariti VIDEO.

Foto: Ciprian Hord Citeste mai multe informatii interesante pe portalul stirilekanald.ro