Doi români s-au ÎMBĂTAT MANGĂ în Italia, iar acum sunt acuzaţi de: incendiere, atac asupra unui funcționar public și vătămare corporală.

Doi români au ieșit în evidență în Italia după ce s-au îmbătat bine la o discotecă din Ragusa în noaptea de sâmbătă spre duminică, a relatat publicația La Sicilia.

Cei doi tineri români, pe nume Vidal Panainte de 29 de ani (foto dreapta) și Marius Bogdan Năstasă de 23 de ani (foto stânga) au fost arestați după ce au încercat să incendieze tot ce le-a stat în cale, după o noapte bahică petrecută la discoteca „Sixth Sense“.

Doi trecători au sunat la carabinieri și au sesizat faptul că doi indivizi aprind diverse focuri de-a lungul drumului provincial dintre Gela și Scoglitti. Autoritățile italiene s-au sesizat imediat și în timp ce pompierii au intervenit rapid pentru a stopa flăcările, carabinierii au pornit în urmărirea celor doi piromani beți, scriu cei de la portalul radioresita.ro

La vederea carabinierilor cei doi români nu numai că nu s-au potolit dar inițial au fugit de aceștia iar în momentul în care au fost încolțiți i-au atacat pe oamenii legii, rănind ușor pe unul din carabinieri.

Până la urmă cei doi români  au fost încătușați și plasați în arest, urmând să fie prezentați în fața judecătorilor cu acuzațiile de incendiere, atac asupra unui funcționar public și vătămare corporală.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul radioresita.ro