O femeie a avut parte de şocul vieţii. A aflat că este însărcinată chiar înainte de a naşte.

Leanne Allen, o femeie din Gosport Anglia a aflat că este însărcinată cu o zi înainte să nască, în timpul unui control de rutină.

Femeia a ajuns la spital pentru că nu se simțea bine și a cerut un consult de rutină. Ce-a urmat i-a lăsat mască atât pe femeie cât şi pe doctori.

Leanne nu și-a dat seama că este gravidă pentru că a avut menstruație peste sarcină. A ajuns la spital pentru că nu se simțea bine și a cerut un consult de rutină, dar spre uimirea ei și a soțului său, în urma unui RMN, medicii i-au spus că este însărcinată în opt luni.

“M-am panicat, m-am gândit la ceva grav… la o tumoră. Când mi-au spus că de fapt sunt încărcinată, aproape am căzut din pat, iar când mi-au spus că sarcina este în 31 de săptămâni am intrat în stare de șoc”, a declarat Leanne pentru The Sun.

Leanne şi soţul său mai au doi copii: Jayme (14 ani) şi Mitchell (12 ani).

gravida opt luni anglia femeie

loading...

Cei doi soţi au văzut copilul pe monitorul ecografului, apoi medicii au băgat-o în sala de operaţie. Femeia a dus pe lume o fetiţă sănătoasă, pe care au botezat-o Harley.

Medicii i-au spus femeii că avusese o sarcină gemelară, dar dezvoltarea unuia dintre feți s-a oprit. Aceștia i-au mai spus că bebeluşul a avut un geamăn, pe care mama l-a pierdut în urmă cu şase luni. Sursă articol: Portalul de informaţii click.ro