Un bărbat a intrat cu mașina în copac după ce a vrut să-și omoare copilul.

A intrat cu mașina în copac după ce a vrut să-și omoare copilul.

Un bărbat 37 de ani din București, s-a sinucis după ce a intrat cu mașina într-un copac, iar în aceleşi timp își înjunghiase cu un cuțit copilul în varstă de cinci ani.

Copilul era în vacanţă la bunicii lui, în comuna vranceană Fitionești. Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple în doar câteva ore.

Înainte de întâmplarea nefastă, bărbatul și-a sunat sora, care a încercat să-l calmeze, propunându-i să meargă să-și vadă fiul.

Acesta era măcinat de gândul că va rămâne singur, deoarece soția dorea să divorțeze şi pusese la cale un plan sinistru. Acesta dorea ă o lase pe soție fără copil şi i-a venit ideea macabră să-l ucidă pe cel mic.

Ajuns în casa părintească, Florin Eugen a mers în camera copilului, înarmat cu un cuțit și s-a năpustit asupra lui, fără să se mai gândească că e sânge din sângele lui. Bucureșteanul i-a înfipt lama în abdomenul, plăpând. Apoi, ca o fiară turbată, și-a pus mâinile puternice în jurul gâtului micuțului, încercând să-l sugrume.

Sora și mama bărbatului au fost reușit să-l oprească. Acestea l-au mușcat de brațe, au făcut ca băiețelul să mai aibă o șansă la viață. La scena desprinsă parcă din filme horror a asistat neputinsios și tatăl bărbatului care, fiind imobilizat în cârje, nu a putut interveni.

Bunicii copilului au fost cei care au chemat ambulanţa, iar micuţul a fost supus unei intervenţii chirurgicale foarte dificile.

Atacatorul s-a urcat în mașină și-a demarat în trombă riscând, la un momendat dat, chiar să producă alte tragedii. Cursa s-a terminat între localitățile Panciu și Satu Nou, acolo unde a intrat cu mașina într-un copac și a murit pe loc. Acul vitezometrului a rămas blocat la 180 de kilometri pe oră.

Polițiștii din Vrancea au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, fiind alertați de ceilalți partipanţi în trafic ai bărbatului.
Micuțul a fost stabilizat și medicii îi dau șanse să își revină, însă rănile din sufletul lui vor rămâne deschise pentru toată viața. Sursă articol: Portalul de informații libertatea.ro