Descoperire importantă! Cancerul poate fi vindecat cu ajutorul particulelor din aur.

Cercetătorii de la Universitatea Edinburgh susţin că particulele de aur ar putea creşte eficienţa medicamentelor împotriva cancerului.

Încă din antichitate, acest metal preţios a fost asociat cu zeii şi cu nemurirea. Aurul era considerat elementul perfect al naturii datorită peoprietăţilor vindecătoare. El este folosit pentru a vindeca, de cel puţin 5.000 de ani.

În China, dovezile arheologice care atestă folosirea aurului ca medicament datează din 2500 î.e.n., iar tincturile medicinale descoperite de cercetători conţinând praf şi fulgi de aur.

În India, aurul este folosit de mii de ani în medicina ayurvedică pentru tratarea unui spectru vast de afecţiuni, printre care pierderea memoriei, infertilitatea, diabetul sau astmul

Oamenii de ştiintă au declarat că fragmentele de aur implantate în creierul peştelui-zebră cresc viteza cu care medicamentele îşi fac efectul, scrie Rador.

loading...

În urma studiilor făcute, aceștia au ajuns la concluzia că fragmentele, cunoscute ca „nanoparticule de aur”, ajută la identificarea tumorilor şi ar putea reduce afectarea organelor sănătoase în timpul chimioterapiei. Sursă articol: Portalul de informații descopera.ro