Şi-a scos la vânzare bolidul de lux, un Porsche Cayman în valoare de 42.000 de lire, pentru numai… 20 de lire. Cât câştigă în urma concursului?

O idee extraordinară i-a venit unui tânăr din Marea Britanie când şi-a dat seama că nu are bani de nuntă. Aceste a anunţat pe Instagram că îşi vinde bolidul de lux, un Porsche Cayman în valoare de 42.000 de lire, pentru numai… 20 de lire. Condiţia este ca cei interesaţi să participe la o… tombolă, scriu cei de la observator.tv

Problema numărul unu era ca la tombola organizată de el să participe 2.500 de persoane, acestea plătind fiecare doar 20 de lire, un chilipir.

Dacă va reuși să vândă toate biletele, bărbatul se va alege însă cu 50.000 de lire sterline, cu 8.000 mai mult decât prețul unui Cayman 718 nou-nouț, ultima ediție.

“Îmi vând Porsche-ul pentru 20 de lire. Vând 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar când se vor epuiza toate biletele. Puteți cumpăra câte bilete doriți, iar confirmările și modalitățile de plată le veți primi pe e-mail. Să înceapă jocul”, a scris tânărul pe Instagram.

El a declarat pentru Business Insider că a organizat concursul în mare parte pentru că vrea să își cumpere o nouă mașină, dar și pentru că va face nunta anul viitor și are nevoie de bani.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv