Un bărbat pervers s-a folosit de un cont fals pe Facebook pentru a ”dezbrăca” o femeie.

Un bărbat pervers de 49 de ani s-a folosit de Facebook pentru a crea o pagină falsă, în numele unei femei, pentru a se răzbuna pe ea.

Timișoreanul a  folosit datele de stare civilă şi fotografiile unei femei, pentru a crea un cont fals pe o rețea de socializare, în scopul de a-i aduce prejudicii de imagine. Bărbatul a postat fotografii copiate de pe contul real al victimei, astfel modificate, încât aceasta să apară în ipostaze indecente. Îi lua capul femeii de pe contul real și îl atașa unui trup gol sau în lenjerie intimă, în așa fel încât părea că victima își arată sânii sau zona pubiană.

Femeia a aflat de la prieteni ce se întâmplă și a sesizat ofițerii de la criminalitate organizată ai Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Timiș.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timișoara au efectuat o percheziție  la locuința bărbatului.

În urma percheziției, aceștia au ridicat un laptop, un dispozitiv HDD, 3 telefoane mobile și un memory stick USB.

loading...

Suspectul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de modificare de date informatice și fals informatic. Sursă artiol: Portalul de informații evz.ro