VIDEO – Există MINUNI! Un BEBELUŞ şi-a VIDECAT mama de CANCER, doar că acum mai are puţin de TRĂIT

Acest caz extrem de rar a făcut înconjurul lumii şi a ţinut prima pagina a mai multor publicaţii de profil. Katie este o tânără care după ce a rămas însărcinată, a flat de la medici că suferă de cancer cervical, moment în care doctorii au sfătuit-o să avorteze pentru a putea începe un tratament dur împotriva cancerului.

Viitoarea mămică nici nu a vrut să audă despre ideea de a avorta şi a reuşit să-şi ducă până la capăt sarcina, aducând-o pe lume, pe micuţa Willow. În acel moment s-a întâmplat să descopere, faptul că micuţa este bolnavă de o boală metabolică extrem de rară şi nimeni nu se aşteptă să trăiască mai mult de trei ani.

Însă, după ce Katie a adus-o pe lume pe fetiţa ei, a descoperit că boala de care suferea (cancer) dispăruse. Tânără este convinsă că cea mică a salvat-o şi este extrem de hotărâtă să-i ofere o viaţă extraordinară, în puţinul timp care le-a mai rămas.

De reţinut faptul că, tânăra mămică nu este prima femeie din lume care s-a vindecat de cancer în urma unei naşteri, acest lucru fiind consemnat analele medicale, fiind una dintre  minunile înfăptuite de cei mici la naştere …

Sursă VIDEO  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro

loading...