Video! Italia: Un focșănean A MURIT ASFIXIAT într-un bazin de vinificație.

Un focșănean de 43 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit în Italia, într-un bazin de vinificație, din localitatea italiană Mareno.

Daniel Alexandru Cojocaru lucra de 17 ani la societatea de vinificaţie. Ieri, bărbatul a intrat într-un bazin de fermentare a vinului, pentru efectuarea unor lucrări de mantenanță, scrie ziaruldevrancea.ro, care citează presa italiană.

Daniel Alexandru Cojocaru era căsătorit și avea doi copii

Deși bazinul era gol, în interior era o concentrație foarte mare de dioxid de carbon și de nitrogen, aerul nociv fiindu-i fatal.

Cu toate că bărbatul avea experiență, acesta ar fi trecut peste etapa curățirii cu apă a bazinului și astfel s-ar fi ajuns la această tragedie.

loading...

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, însă un văr al bărbatului susține că, la experienţa rudei sale, nu avea cum să greşească şi că s-ar încerca muşamalizarea cazului. Acesta bănuiește că e vorba de moarte suspectă și că autoritățile italiene împiedică aflarea adevărului.

Daniel Alexandru Cojocaru era căsătorit şi avea doi copii. Sursă articol: Portalul de informații libertatea.ro Sursă video Reteveneta