ATENŢIE! Ce păţim în PRAG de MOARTE? Un BĂRBAT şi-a POVESTIT EXPERIENŢA din LUMEA de DINCOLO

Moartea este un subiect ce a fascinat întreaga omenire. Puţini dintre noi suntem cei care nu ne punem o astfel de întrebare, majoritatea fiind fascinati de acest subiect considerat fără menajamente, “tabu”.

Misterul morţii este unul veşnic, plin de mistere si foarte puţin dezbătut de către muritori. Tocmai din acest motiv, un bărbat din Marea Britanie, a povestit, conform celor de la publicaţia Mirror.co.uk, cum a fost „mort” din punct de vedere medical pentru câteva momente și nu numai că a văzut o viață de apoi, ci a simțit și ce se întâmplă cu oamenii „buni” și cei „răi”, scriu cei de la libertatea.ro

Ceea ce se întâmplă după moarte? – este subiectul asupra căruia toată lumea îşi poate forma opinii și este o experiență pe care câțiva oameni o pretind că au avut-o.

Britanicul a dezvăluit cum s-a înecat acum un an și jumătate și, în timp ce era resuscitat de salvari, a avut senzația că a început o călătorie .

„Când vei muri, vei simți că ești mort pentru că se va întâmpla una din cele două lucruri, fie că vei călători prin ceea ce va arăta ca un tunel de lumină din jurul tău, ori vei fi într-un loc în care simți frică și vezi întuneric”, povestește el.

loading...

Omul a dat detalii despre „locul întunecat”, spunând că a fost condus acolo.

„Acest loc nu are lumină, în acest loc veți ști că sunteți în iad și veți fi acolo pentru toată eternitatea. Întunericul te lasă într-o paralizie înspăimântătoare, în care nu poți vedea nimic altceva decât întunericul unui univers fără stele, fără lumină, fără nimic. Nu aș vrea ca dușmanul meu cel mai mare să ajungă în acest loc”, a povestit el.

Englezul s-a referit și la tunelul de lumină, cel prin care se presupune că trec oamenii buni.

„Acum, în ceea ce privește tunelul, acesta nu este chiar un tunel. Din exterior seamănă cu un cordon strălucitor care se învârte încet în spațiu și toată lumina care vine din interior sunt suflete bune care merg în aceeași direcție, spre un loc mai bun. Am văzut acest cordon strălucitor pentru că am fost îndrumat la el și am fost destul de norocos să văd ceva atât de uimitor”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre acest subiect pe portalul libertatea.ro