Când era mic, BUNICA îi citea Insula Comorii. După moartea acesteia, tânărul a GĂSIT un SEIF MISTERIOS în casă …

Povestea acestui tânăr este una de domeniul fantasticului, dar totodată, reală. Tânărul a fost atât de entuziasmat de ceea ce a descoperit încât a împărtăşit totul pe site-ul Reddit şi a cerut sfaturi pentru a putea deschide seiful găsit de el în casa bunicii decedate de curând, scriu cei de la realitatea.net

Un tânăr care a petrecut luni întregi să deschidă un seif găsit din întâmplare în casa moștenită de la bunica lui a reușit în cele din urmă să deschidă cutia de valori şi a rămas uluit de ce a găsit.

Ajutat fiind de un lacătuş şi încuietoarea desfăcută, seiful a dezvăluit noului proprietar comoara pe care o ascundea. El a postat pe site şi fotografiile cu comoara găsită, care, deocamdată, nu este evaluată.

loading...

În cutia de valori se aflau foarte multe monede, aparent vechi, unele din argint. Dispuse în cutii speciale sau în albume, monedele par să facă parte dintr-o colecţie impresionantă.

Mai multe bancnote au fost de asemenea găsite, majoritatea însă, deteriorate de apa care se infiltrase în seif.

Nu în ultimul rând, într-o cutie aflată în seif au fost găsite câteva bijuterii, a căror valoare nu a fost deocamdată calculată.

“Ironic este”, a spus tânărul, “că exact în această casă, bunica mea îmi citea Insula Comorii. Întotdeauna am visat să găsesc aşa ceva”.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul realitatea.net