TREI HOŢI de BUZUNARE ROMÂNI cu peste 180 de furturi la activ, au fost ARESTAŢI în Madrid

Aceştia sunt unii dintre românii care ne fac de râs în faţa întregii Europe. Este vorba despre trei persoane, un bărbat și două femei, toți de naționalitate română, care au fost arestați în Madrid, după ce au furat într-o singură zi, nu mai puțin de 6000 de euro, scriu cei de la gazetadespania.es

La sfârșitul lunii iulie, una dintre victime s-a plâns polițiștilor că a fost jefuită în stația de metrou din terminalul 4 al aeroportului Barajas. Aceasta le-a spus polițiștilor că nu știe momentul exact al furtului, dar a dat o serie de detalii despre suspecți, care au fost imediat recunoscuți de poliție.

Este vorba de trei persoane, două femei și un bărbat, toţi de naționalitate română, care operau în stațiile de metrou și, până în prezent, aceştia au reușit să aibă un total de aproximativ 180 de antecedente.

Cei trei români reținuți au furat 5000 de euro din rucsacul unui cetățean peruan, deposedându-l de asemenea, și de documentele de identitate ale întregii familii, care se afla cu el în momentul furtului.

În plus, aceștia ar mai fi furat încă 1.000 de euro, în același loc, atunci câns s-au oferit să ajute o tânără din Rusia să cumpere un bilet de la mașinile automate de bilete.

loading...

Polițiștii au format dispozitive în mai multe stații metrou și tren, astfel că au reușit arestarea bărbatului în stația Mendez Alvaro, femeile fiind reținute în Atocha și Recoletos.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Spania pe portalul gazetadespania.es