O tânără a postat o poză pe Twitter și a amenințat că va face avort dacă nu va primi 4000 de mesaje.

O tânără americancă din Florida a pretins că e însărcinată, a postat o poză pe Twitter și a amenințat că va face avort dacă nu va primi 4000 de Retweet-uri.

Femeia cunoscută pe Internet doar sub porecla de „Saipanting”, a postat pe Twitter un selfie și a precizat că este însărcinată. Ea a scris în postare că dacă nu va primi suficiente Retweet-uri (redistribuiri), va întrerupe sarcina.

Utilizatorii reţelei de socializare au devenit îngrijorați și au rugat-o să ceară ajutor specializat. A primit 10.000 de mesaje în mai puţin de o oră, însă majoritatea o certau şi o acuzau că este inconştientă şi nebună.

La puţin timp după ce oamenii au reacţionat, tânăra a infirmat sarcina şi a spus că a fost vorba de o glumă. Autoritatea locală responsabilă de protecţia copilului a fost sesizată şi, în loc să devină vedetă, femeia va da cu subsemnatul la poliţie.

Tatăl presupusului copil nu ar fi știut că fosta sa prietenă va deveni mamă. El a aflat de pe Twitter ca toţi ceilalţi ultilizatori. Sursă articol: Portalul de informaţii click.ro

loading...