Drama româncei care a crezut în vorbele unui conațional că îi va oferi o viață mai bună – a ajuns să practice PROSITUŢIA în Italia

Faptele mai puţin plăcute ale românilor din Italia, ţin prima pagină a jurnalelor de ştiri. În Roma, cartierul Flaminio, tânărul P.M.V i-a promis unei tinere românce că o ajută să-și găsească de lucru, apoi a violat-o, bătând-o și obligând-o să se prostitueze. Aceasta este drama unei românce care a crezut în vorbele unui conațional de 24 de ani, că îi va oferi o viață mai bună, dramă ce poate fi asemănătoare cu a multora dintre fetele care cred în promisiunile unor necunoscuţi întâlniţi pe reţelele de socializare, scriu cei de la emigrantul.it

Totul a început atunci când cei doi s-au cunoscut pe internet, au început o relație sentimentală și bărbatul i-a promis o viață mai bună alături de el în Italia. Timp de trei luni fata s-a prostituat, cerându-i agresorului să o lase să se întoarcă acasă în România. Călăul o însoțea și supraveghea tot timpul la „locul de muncă” și-i încasa veniturile.

În timpul unei dispute dintre cei doi, femeia a reușit să iasă din locuință, să țipe și să ceară ajutor. Un trecător a sunat la 112 și carabinierii au intervenit imediat.

Victima a fost transportată la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale, iar poliția l-a dat în urmărire pe bărbatul român de 24 de ani.

La scurt timp, carabinierii i-au identificat mașina lângă un complex de case populare de pe via Carlo Pirzio Biroli, din zona Due Ponti, iar acesta a încercat să fugă la vederea agenților. A fost condus la comisariatul de poliție și acuzat de violență sexuală, rănire și exploatare a prostituției. Autoritatea judiciară a validat arestarea, fiind transferat în închisoare.

Sursă foto. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul emigrantul.it