Povestea șocantă a unei tinere violată de tatăl ei încă de la vârsta de 3 ani.

Povestea tulburătoare a unei tinere pe care propriul tatăl a abuzat-o sexual de la vârsta de 3 ani, timp de 10 ani, a șocat o lume întreagă.

Abbey Hessing în vârsă de 23 de ani, este din Manchester şi a trăit într-un iad, timp de 10 ani, din cauza propriului tată. Tânăra a fost abuzată sexual de părintele ei începând cu vârsta de 3 ani. Bărbatul îi spunea că acțiunile sale sunt rezultatul faptului că o iubește nespus de mult. Abbey și-a făcut curaj să-și spună povestea, după ce tatăl ei voia să abuzeze o altă copilă.

Tânăra povestește cum iadul a fost chiar în casa ei, din cauza celui care se presupunea că trebuie să o protejeze. Abbey i-a povestit mamei sale calvarul la care era supusă deseori de tatăl ei și au mers la poliție, abia după 10 ani de coșmar. Cazul a fost elucidat în anul 2015, când bărbatul a fost găsit vinovat și a primit 8 ani de închisoare.

Abbey și-a făcut curaj și a vorbit pentru prima dată despre acea perioadă întunecată din viața ei. Ea dorește ca experiența traumatizantă prin care a trecut să ajute cât mai mulți copii care sunt abuzați sexual.

Părinții ei s-au despărțit când aceasta avea 2 ani și de atunci sfărșitul de săptămână și-l petrecea în compania tatălui. Ea  își amintește că tatăl ei obișnuia să o ducă la piscină, în drumeții sau aventuri și se distrau mereu. Când ajungeau acasă, lucruri grave i se întâmplau, dar din cauza vârstei fragede, nu înțelegea cât de greșit este totul.

loading...

”Tata obișnuia să mă ia cu el în dormitor unde se punea deasupra mea și începea să mă sărute. Mă atingea peste tot și îmi spunea să-l ating și eu. Chiar dacă abia puteam respira, nu ziceam nimic. Nu știam cum. După acestea, el îmi cumpăra dulciuri și îmi spunea ce fată bună am fost. Nu știam cât de greșit este. Credeam că asta fac toți tații. Într-un moment era peste mine și în celălalt mă ducea să-mi ia mânmcarea preferată”, își amintește tânăra, potrivit The Sun

Ea mai povestește că nu știa cum să reacționeze la cele ce i se întâmplau și nu știa dacă poate vorbi cu cineva despre toate acestea sau cu cine să vorbească. Din cauza asta a  preferat să sufere în tăcere spunându-și că nimeni nu o va crede dacă va spune vreun cuvânt și că nu are nici dovezi.

”Nu voiam să-l supăr, dar nici nu voiam să merg să-l mai vizitez. Mă gândea că mă atingea pentru că mă iubea. Asta era ce îmi spunea și eram prea mică să înțeleg altceva” spune Abbey.

Abuzurile au încetat în anul 2007, când aceasta împlinise 13 ani și nu înțelegea de ce o trata diferit.

În 2015, s-a hotărât să vorbească despre cele întâmplate cu mama ei, când tatăl ei  părea că încerca să abuzeze o altă copilă. Sursă articol: Portalul de informații click.ro