ITALIA – Un muncitor român de 35 de ani a murit într-un accident de muncă

În după-amiaza zilei de 31 august 2017, în jurul orei 18:00 a avut loc un grav accident de muncă, unde un muncitor român în vârstă de 35 de ani, a murit în urma rănilor suferite. Tragedia a avut loc în via Monachelle 82 din localitatea Pomezia, situată în provincia Roma, scriu cei de la rotalianul.com citând Il Messaggero.

Din primele relatări reiese că tânărul nostru conațional se afla pe acoperișul unui depozit de mobilă pentru a curăța jgheaburile. Bărbatul se pare că a pus piciorul pe un geam de plastic care s-a rupt și l-a făcut să cadă în gol de pe acoperiș, de la o înălțime considerabilă, impactul cu pământul provocându-i decesul pe loc.

Ulterioara intervenție a medicilor de pe ambulanță pentru a-l salva pe acesta s-a dovedit inutilă, din nefericire, personalul medical nemaiputând face nimic pentru a-l resuscita.

La fața locului s-au prezentat carabinierii din Pomezia precum și inspectorii de muncă din zonă pentru a investiga circumstanțele în care conaționalul nostru și-a pierdut viața, identitatea acestuia nefiind făcută publică până la această oră.

Autor articol:Mihai Diaconu Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia pe portalul rotalianul.com

loading...