Doi tâlhari români au fost arestaţi în Italia, pentru că au jefuit o femeie

Faptele a doi români au ajuns pe prima pagină a ziarelor din Italia . Aceştia au jefuit o femeie din Catania și au fost prinși de poliție.

Victima, o femeie de vârstă mijlocie, așezase o geantă pe scaunul pasagerului în interiorul propriei mașini, parcată pe o stradă a orașului, și cu puțin înainte de a intra în vehicul pentru a se așeza la volan a fost abordată de doi tineri, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

În timp ce primul supraveghea zona cu scopul de a-i oferi o acoperire complicelui, celălalt, după ce a împins-o cu violență făcând-o să cadă la pământ, moment în care ochelarii femeii s-au spart, a intrat în autoturism și a furat geanta.

Recunoscuți de victimă și găsiți în posesia prăzii, cei doi răufăcători români au fost arestați pentru jaf în complicitate.

Este vorba despre Bogdan Constantin Dascălu, de 26 de ani, fără antecedente penale și fără domiciliu stabil, și Marian Ioan Nechita, de 22 de ani, cu antecedente penale de violare de domiciliu, tentativă de furt și cu ordin de interzicere a unor drepturi civile timp de 5 ani.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate pe portalul gazetaromaneasca.com