UNIC în LUME! O femeie de 63 de ani simțea o durere ciudată în gură… la spital medicii s-au închinat: aceasta avea 12 vietăţi…

Cazul acesta se poate spune că este unic în lume. Poveste pare ireală, dar oamenii de știință spun că este posibil, iată despre ce e vorba.

O femeie de 63 de ani din Coreea de Sud, a devenid gazdă sau “mamă purtătoare” după ce a mâncat calamar. Este vorba despre faptul că, farfuria în care era servit calamarul, conţinea și organele reproducătoare ale animalului, iar femeia nu le-a înghițit, ci le-a scuipat (așa cum povesteşte ea), scriu cei de la stiri.rol.ro

Există studii ale Universității Medicale din Kwandong care spun că acest lucru este foarte posibil!

Femeia, al cărei nume nu a fost divulgat, se plângea de o senzație asemănătoare unor gâdilături în gură, iar medicii au fost într-o primă fază șocați de faptul că i-au scos din cavitatea bucală 12 organisme care semănau cu niște păianjeni, aceștia erau prinși în membrana mucoasă a limbii ei, dar și în gingii și partea interioară a obrajilor.

Toate creaturile care semănau cu niște insecte au fost îndepărate, corpurile străine erau ceea ce masculul de calamar depozitase în gura femeii. Cercetătorii explică faptul că durerea pe care o simțea era de fapt organul reproducător al masculului de calamar penetrându-i pielea.

Povestea aceasta ne dă de gândit dacă este bine sau nu să mai mâncăm vreodată calamar.

Sursă VIDEO: Nameless Network Citiţi mai multe informaţii pe portalul stiri.rol.ro