Declaraţia terifianta a unei MAME! “Mi-am omorât 8 bebeluși. Imediat cum îi nășteam, îi sufocam”.

Dominque Cottrez, o femeie din Franţa, a făcut dezvăluiri terifiante despre viaţa ei din ultimii 18 ani, fapte ce i-a cutremurat şi pe judecători. Dominque a fost judecată pentru că și-a sufocat 8 dintre copiii nou-născuți. Motivul pe care l-a invocat în sala de judecată le-a dat de gândit tuturor celor prezenţi la proces.

,,Imediat cum îi nășteam, îi sufocam. Mi-am omorât 8 bebeluși”. Mama criminală vorbește deschis despre faptele ei, ce a făcut ea timp de 17 ani, între 1989 și 2007, nimeni nu bănuia până când s-au mutat din vechea locuinţă. Cei care au cumpărat locuinţa s-au îngrozit ce au găsit în curtea casei achiziţionată. Totul s-a întâmplat în anul 2010, când proprietarii îşi doreau să-şi facă un mic lac în curte pentru raţe. În timpul săpăturilor, aceştia au găsit la început scheletele a doi bebeluşi, iar la scurt timp au mai descoperit încă 6 copii îngropați, scriu cei de la stiri.rol.ro

Se pare că Cottrez avea o relație intimă incestuoasă cu tatăl ei și credea că toți copiii săi erau concepuți în acea relație, dar oare asta înseamnă că meritau să moară? Cottrez a putut să ascundă mereu sarcinile față de soțul ei fiindcă era supraponderală.

În afară de ea, nimeni altcineva nu știa despre nașterile acestor copii.

loading...

Cottrez a declarat că a fost abuzată de către tatăl ei când avea 8 ani iar relația a continuat și când a devenit adult, se pare că de la un punct ea nu s-a mai opus legăturii… Femeia a fost condamnată la închisoare, dar, în urma apelurilor, a fost eliberată în august 2012, cu condiția să primească în continuare ajutor psihologic și psihiatric.

Pe data de 2 iulie 2015 ea a fost găsită vinovată și condamnată la 9 ani de închisoare. Dominique împreună cu soțul ei, Pierre-Marie Cottrez, au împreună două fiice adulte.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.rol.ro