Nenorocire la Satu Mare! După ce şi-a înjunghiat fiica, mama oprea lumea pe stradă şi le spunea că şi-a omorât fata

Toată grozăvia s-a întâmplat ieri în Satu Mare, după ce o mamă şi-a căsăpit fără milă propriul copil cu un cuţit, apoi a fugit pe stradă, plină de sânge, urlând că şi-a omorât fiica.

Fata în vârstă de 17 ani a fost luată şi transportată de urgenţă la spital, după ce a fost victima propriei mame, aceasta fiind înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit. Femeia speriată a fugit de la locul faptei, scriu cei de la observator.tv

Alertate, autorităţile au ajuns imediat la locul faptei, un apartament de pe Aleea Ipotești din Satu Mare.

Femeia care și-a înjunghiat fiica a fost prinsă în cele din urmă de polițiști, pe strada Barițiu din Satu Mare, dar nu ca urmare a căutărilor, ci pentru că femeia oprea lumea pe stradă şi le spunea că şi-a omorât fiica. La un moment dat, cineva a chemat poliţia.

Din primele cercetări încă nu s-a putut stabili cu certitudine, circumstanțele care au declanşat teribila tragedie. Femeia are 46 de ani și posibile probleme psihice.

Potrivit medicilor, tânăra de 17 ani care a fost înjunghiată în zona genunchiului şi este în afara oricărui pericol. Femeia (mama) urmează să fie supuse unei expertize medico-legale pentru ca medicii să stabilească dacă ea a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Sursă VIDEO: Adrian Szekely Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv