Un BĂRBAT a luat BĂTAIE de la NEVASTA timp de 12 ani. Sătul de umilinţe, a dat-o în vileag …

Un bărbat de 45 de ani a îndurat 12 ani de violență domestică din cauza soției sale. Sătul să fie sacul de box al acesteia, a instalat niște camere de luat vederi în casă și s-a dus cu înregistrările la poliție, scriu cei de la newsar.ro citând The Mirror

Neil Tweedy din Marea Britanie a fost agresat fizic și verbal de soția sa Helen de peste un deceniu, însă i-a fost rușine să o reclame deoarece nimeni nu îl credea. Ea lucrează ca profesoară, însă are probleme grave cu alcoolul, iar de câte ori bea își bate bărbatul.

Neil a părăsit-o pe Helen de multe ori, însă mereu s-a întors acasă, sperând că ea își va reveni. Bărbatul a fost lovit inclusiv în noaptea nunții, după ce Helen a abuzat de alcool.

Acesta și-a pierdut răbdarea după ce a văzut că nevasta lui nu se schimbă, deși a născut o fetiță. Când copila a împlinit patru ani și a fost deja martoră la multe scandaluri provocate de mama sa, Neil a decis să o filmeze cu o cameră ascunsă.

A urmat un proces, iar femeia a primit ordin de restricție și a fost obligată să presteze muncă în folosul comunității.

Cititi mai multe informatii interesante pe portalul newsar.ro

1 Comment on Un BĂRBAT a luat BĂTAIE de la NEVASTA timp de 12 ani. Sătul de umilinţe, a dat-o în vileag …

  1. Numai in Anglia se poate intampla asa ceva:))). Acolo si cercetatori sunt vestiti, ce putem spune de oamenii “normail”? :)))

Comments are closed.