Cum sunt păcăliţi românii cu teste medicale gratuite.

Autorităţile sunt în alertă după ce foarte mulţi români au devenit victimele unei noi înşelătorii medicale. Aceştia sunt atrași cu teste medicale gratuite.

După ce oamenii au făcut aceste teste, li s-a spus că suferă de boli grave pe care în realitate nu le au. Victimele acestei escrocherii au spus că totul este o cacialma şi că aparatele recomandate de aşa-zişii specialişti costă enorm. Mai jos este un reportaj filmat cu camera ascunsă.

Reporter: Acestea sunt aparate medicale… Adică, cel puţin salteaua.
Agent: Exact!
Reporter: Sunt aparate medicale?
Agent: Atestate şi licenţiate de Ministerul Sănătăţii.

Reporter: Nu mai aveaţi voie astăzi să vindeţi această saltea, pentru că nu este un dispozitiv medical aşa cum îmi spuneţi…
Agent: Lampa, lampa…
Reporter: Nu, şi salteaua mi-aţi spus că este…
Agent: Lampa în mare parte, v-am zis…
Reporter: Aţi spus şi de saltea că este dispozitiv medical… Acum nu recunoaşteţi?

Afacerea are loc într-o clădire de lângă Gara de Nord. Oamenii, care stau aici zilnic la coadă, sunt atrași cu teste medicale gratuite, fără să verifice dacă rezultatele lor sunt reale. Nimeni nu observă că centrul Biosistem nu are nicio firmă vizibilă la stradă.

Aceste presupuse ca rezultatele sunt stabilite prin biorezonanță. Totul durează un minut. Oamenii stau conectaţi prin nişte fire la un laptop capabil, spun reprezentanţii firmei, să găsească mai toate bolile cunoscute. De la afecţiuni de inimă, plămâni, rinichi, ficat şi oase, până la probleme legate de vedere şi piele, toate par să fie depistate aici..

Reporterul ProTV  și-a făcut și el aceste teste medicale minune. În urma acestora a “aflat” că are reumatism, alergie la vopsea de păr, probleme la inimă şi fragilitate vasculară.

loading...

Reporter:Analiza aceasta în ce constă?
Agent: Citirea centrilor nervoşi din palmă. Agent: Rezistenţă vasculară scăzută pe cardio-vascular şi cerebrovascular…
Reporter: Scăzută?
Agent: Crescută, adică…
Reporter: Asta înseamnă că ce?
Agent: Vasele de sânge nu sunt rezistente, nu sunt elastice, sunt mai rigide…

Doctorul Izabela Țiglea, de la Spitalul de Urgenţă Sfântul Pantelimon din Capitală, a demontat concluziile medicale, prezentate de reporter, în urma unor investigaţii medicale: test EKG şi ecografie pe cord.

Izabela Țiglea: Din punct de vedere cardio-vascular, nu aveţi semne de afectare cardiacă.
Reporter: Deci, sunt sănătoasă.
Izabela Țiglea: În principiu, eu nu v-aş recomanda niciun tratament.

Centrul Biosistem nu funcționează legal. Reprezentanții Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale susțin că au amendat compania de 4 ori în 2 ani.  Mai mult despre acest caz puteți citi pe stirileprotv.ro