Fenomene Paranormale în Casa BÂNTUITĂ din Giurgiu! Lumina se aprinde singură, lucrurile se mişcă prin casă, iar într-o zi a plouat cu pietre.

Ceea ce mai până ieri vedeam numai pe canalele de televiziune străine, astăzi se poate spune că există şi în România. Da, este vorba de casa bântuita din satul Naipu, comuna Ghimpaţi, județul Giurgiu, unde vinovat de toate relele ce se întâmplă acolo ar fi un băiat de 9 ani, bănuit ca ar avea puteri paranormale.

În casa familiei terorizată de fenomene stranii se pare că s-au instalat mai multe fantome. Când stau în casă, ziua, în mod inexplicabil, sunt trântite scaune, cad obiecte de veselă, se aprinde lumina. Când ies afară, mai ales noaptea, şi stau în curte, o ploaie de pietre se abate din senin asupra lor şi pe acoperişul casei în care locuiesc, scriu cei de la antena3.ro citând publicaţia locală Girgiuveanul.

Este scandal, în cazul casei bântuite din Giurgiu. Un copil de nouă ani a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Obregia, după ce o armată de angajaţi de la Protecţia Copilului Giurgiu a descins în casa unde se mişcă scaunele şi cad pietre pe acoperiş.

Localnicii spun că fenomenele paranormale s-ar întâmpla din cauza copilului care ar avea nişte puteri speciale. Chiar şi poliţiştii au asistat la astfel de fenomene inexplicabile.

Familia care locuieşte în casa bântuită a chemat preotul să facă slujbă, dar şi preotul a avut parte de aceleaşi şicane, mai ales scaune trântite, povestesc oamenii.

Oamenii spun că responsabil pentru fenomenele care se întâmplă de mai multe zile ar fi un copil cu puteri paranormale. Se pare că minorul ar face obiectele din casă să se mişte şi tot el i-ar ataca cu pietre pe locatari, cu puterea minţii.

Protecţia Copilului s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în acest caz.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante despre acest subiect pe portalul antena3.ro